Viorel Dinu

Psihoterapeut integrativ

Stabileşte o întâlnire!

Bună dragilor! Eu sunt Viorel Dinu, psihoterapeut integrativ, un om care s-a descoperit și regăsit cu și prin intermediul psihoterapiei. Procesul terapeutic poate fi un drum anevoios cu urcușuri și recăderi, conștientizări și rezistențe, dar, până la urmă, rezultatul final contează. Astfel, vă invit si pe voi să-l trăiți, să-l experimentați.

Orice om are nevoie de empatie, răbdare, suport, cadru de siguranță și, nu în ultimul rând, acceptare. Pot cu tărie să spun că toate acestea au efect vindecător, au puterea de a deschide un om și de a-l face conștient de propria lui valoare umană.

Eu personal le-am descoperit în timp și te invit și pe tine, alături de mine, să te descoperi, să te regăsești. Dă-ți șansa asta, meriți! Investește în tine, în omul din tine, iar eu, prin autenticitate, te voi susține, voi fi aici!

Formări:

  • Psihoterapie integrativă
  • Masterat – Psihotraumatologie și asistare psihologică

Competențe:

  • Psihoterapie pentru tulburări de anxietate
  • Psihoterapie de cuplu
  • Consiliere psihologică
  • Dezvoltare personală

Testimoniale:

"Experiența mea cu Viorel a fost profundă și transformatoare. Cu răbdare și empatie, el m-a ghidat într-o călătorie de autodescoperire și creștere personală. Am învățat să-mi înțeleg mai bine gândurile și emoțiile, și am câștigat încredere în mine. Recomand cu căldură serviciile lui Viorel pentru oricine caută să-și îmbunătățească calitatea vieții." (M.A.)