End Google Tag Manager -->
Iuliana Morlova

Psiholog, Consilier dezvoltare personală & Coach

Nicio problemă nu există mereu sau mereu cu aceeași intensitate. Ce se întâmplă în restul timpului? Cum putem folosi aceste experiențe personale pentru a construi o soluție? Ce resurse te ajută să trăiești aceste excepții? 

Motto-ul personal - fericirea nu e ceva gata făcut, ea vine din faptele tale - m-a făcut să urmez o profesie prin care să fiu aproape de oameni. Sunt Consilier dezvoltare personală si Associate Certified Coach, imbin tehnici provenite din cadrul mai multor școli urmate de-a lungul timpului (Psihoterapie Integrativă, Solution Focused Coaching, Practitioner Kutschera Resonanz). Adaptez stilul nevoilor fiecarui client, clădind pe ideile și gândurile clientului, pentru a genera un proces cu adevărat unic. În plus, experiența manageriala de peste 20 ani ca Manager Resurse Umane, mă ajută să ințeleg mai bine provocările clienților din mediul de business.

Ești într-un impas, te confrunti cu blocaje emoţionale diverse, anxietate, depresie, lipsa unui loc de muncă, eşecuri profesionale, relaţii defectuoase în familie sau societate, sau esti pur si simplu interesat/a de o explorare mai profundă a resurselor tale? 
Te invit la un proces de cunoaștere și redescoperire interioară, prin care să abordezi strategii noi și creative de dezvoltare personală. Și nu în ultimul rând, să zâmbești sincer. Zâmbetul nostru înseninează chipurile celor din jur și, mai ales, dă farmec privirii. Atât de simplu. Iar farmecul vieţii se ascunde în simplitate.

Formări:

  • Coaching orientat pe resurse și soluții 
  • Practitioner Kutschera-Resonanz 
  • Psihoterapie integrativă și psihologie clinică în formare

Certificări:

  • Associate Certified Coach
  • Membru Internațional Coach Federation