End Google Tag Manager -->
Dana Guțu

Psihoterapeut

Mă numesc Dana Guțu și sunt psiholog clinician și psihoterapeut cu drept de liberă practică, atestat de Colegiul Psihologilor din România.

De acum 20 de ani am simțit o chemare profundă spre descoperirea oamenilor și am hotărât să urmez cursurile de formare în psihoterapie sistemică de familie timp de 2 ani. Astfel, m-am pregătit să împărtășesc din experiența mea și să vă fiu alături în căutarea echilibrului atunci când viața pare că nu este cum v-ați dori.

Prin munca mea, sunt dedicată ajutării copiilor, adolescenților, adulților, cuplurilor, părinților și familiilor să-și redescopere resursele interioare și să facă față provocărilor vieții cu încredere. Emoțională, deschisă și curioasă, îmi onorez fiecare client cu empatie și respect, iar flexibilitatea îmi permite să adaptez abordarea la nevoile specifice ale fiecăruia.

Cu fiecare ședință de terapie, cred în potențialul uman de transformare și în puterea psihoterapiei de a aduce lumină în cele mai întunecate colțuri ale sufletului. Aștept cu nerăbdare să vă întâlnesc și să vă însoțesc în călătoria voastră către echilibru și vindecare. Să facem împreună acest drum și să descoperim resursele interioare ce vă vor ghida către o viață mai plină și mai fericită.

Cred în puterea omului de a-și dezvolta mecanismele necesare pentru a face față provocărilor stresante ale vieții cotidiene.


Împreună vom descoperi că nu există probleme, ci soluții!

Formări:

  • Psihoterapie sistemică de cuplu și familie
  • Psihoterapia copilului și adolescentului
  • Identificarea comportamentelor de risc la adolescenți
  • Alegerea partenerului de cuplu – iluzie și realitate
  • Sexualitate în cuplu
  • Mental fitness