Dana Guțu

Psihoterapeut

Mă numesc Dana Guțu și sunt psiholog clinician și psihoterapeut cu drept de liberă practică, atestat de Colegiul Psihologilor din România.

Am absolvit Facultatea de Psihologie. Din anul 2000 însă, am pus haina de psiholog în cui, continuând însă să-mi valorific cunoștințele în diverse proiecte populare ale postului public de televiziune, al cărui angajat am devenit în anul 2000. După 20 de ani, am revenit, cu și mai multă pasiune la prima iubire… psihologia. Am urmat cursurile de formare complementară în psihoterapie sistemică de familie timp de 2 ani și iată-mă acum, la 40 de ani mai pregătită ca oricând să împărtășesc din experiența mea și să vă ajut să regăsiți echilibrul atunci când viața pare să nu mai fie ceea ce vă doriți.

Dedicată copiilor, adolescenților, adulților, cuplurilor, părinților și familiilor, sunt o persoană care manifestă empatie, respect față de clienți, flexibilitate, deschidere și curiozitate.

Cred în puterea omului de a-și dezvolta mecanismele necesare pentru a face față provocărilor stresante ale vieții cotidiene.

Împreună vom descoperi că nu există probleme, ci soluții! 

Formări:

  • Psihoterapie sistemică de cuplu și familie
  • Psihoterapia copilului și adolescentului