Claudia Căpățînă

Psihoterapeut

Namaste!
Sunt Claudia Căpățînă, psihoterapeut experientialist centrat pe adult-copil-cuplu  familie. Sunt un om curios, pasionat de psihotraumatologie, psihosomatică și neuroștiințe, cunoștințe pe care le implic în procesul terapeutic pe care îl construiesc împreună cu tine.

Despre zbor, despre visuri

Psihoterapia experiențială abordează toate temele vieții prin analiza simbolică, idiosincratică, aplicând metode creativ expresive pentru re-naturalizarea persoanei in contextul său de viață. Pas cu pas mai aproape de Sine, în Prezent.

Despre Speranță

Ca o oglindă spartă în mii de cioburi, conținută, analizată cu blândețe și reconstruită mai vânjos, prin tehnica atristică kinsugi (metoda japoneză de re-alipire cu aur).

Despre noi

Suntem însingurați și înstrăinați de noi în această eră a comunicării, pe când, până nu demult, întregul sat ne asigura îndeplinirea nevoilor de apartenență și conexiune. Poate, încet, cu grijă, ne re-apropiem distanțele emoționale.

Despre Re-Amintire

Când ai contemplat ultima oară un copil cum se joacă? Spontan, poate, te conectează cu tine, cel de altădată.

În tine vom găsi toate răspunsurile.

Formări:

  • Psihoterapeut autonom, cu specializare în psihoterapie experiențială și a unificării centrată pe adult-copil-cuplu-familie
  • Master în Psihodiagnoză, psihoterapie experiențială unificatoare (PEU) și dezvoltare personală

Formări complementare:

  • Competențe de artterapie, dramaterapie, terapie prin joc și psihoterapie centrată pe corp
  • Asistarea psihologică a copiilor cu boli terminale și a familiilor acestora