Namaste! Sunt Claudia Căpățînă, psihoterapeut experientialist centrat pe adult-copil-cuplu  familie. Sunt un om curios, pasionat de psihotraumatologie, psihosomatică și neuroștiințe, cunoștințe pe care le implic în procesul terapeutic pe care îl construiesc împreună cu tine.

Despre zbor, despre visuri


Psihoterapia experiențială abordează toate temele vieții prin analiza simbolică, idiosincratică, aplicând metode creativ expresive pentru re-naturalizarea persoanei in contextul său de viață. Pas cu pas mai aproape de Sine, în Prezent.

Despre Speranță

Ca o oglindă spartă în mii de cioburi, conținută, analizată cu blândețe și reconstruită mai vânjos, prin tehnica atristică kinsugi (metoda japoneză de re-alipire cu aur).

Despre noi

Suntem însingurați și înstrăinați de noi în această eră a comunicării, pe când, până nu demult, întregul sat ne asigura îndeplinirea nevoilor de apartenență și conexiune. Poate, încet, cu grijă, ne re-apropiem distanțele emoționale.

Despre Re-Amintire

Când ai contemplat ultima oară un copil cum se joacă? Spontan, poate, te conectează cu tine, cel de altădată.

În tine vom găsi toate răspunsurile.

Formări:

  • Psihoterapeut autonom, cu specializare în psihoterapie experiențială și a unificării centrată pe adult-copil-cuplu-familie
  • Master în Psihodiagnoză, psihoterapie experiențială unificatoare (PEU) și dezvoltare personală

Competențe:

  • Psihoterapie de cuplu
  • Anxietate
  • Depresie
  • Artterapie
  • Dramaterapie
  • Terapie prin joc și psihoterapie centrată pe corp
  • Asistarea psihologică a copiilor cu boli terminale și a familiilor acestora

Testimoniale:

„Când am început ședințele de terapie de cuplu cu Claudia, eram într-un moment foarte dificil cu soțul meu, moment care ne-ar fi dus foarte ușor către o separare. Cu foarte multă răbdare, profesionalism, și cu o abordare cât se poate de naturală, Claudia a reușit să deschidă sufletele noastre când credeam că nu se mai poate face nimic. A reușit să ne facă să ne răspundem emoțiilor unul celuilalt, să le acceptăm și să ne punem întrebări nemaipuse până acum astfel încât fiecare să îl poate înțelege mai bine pe celălalt. Suntem încurajați de Claudia la fiecare ședință să ne exprimăm emoțiile, să le acceptăm, pe ale noastre dar și pe ale partenerului. Este foarte ușor să te exprimi în prezența Claudiei pentru că simți real că îți da această libertate, nu simți judecări de morală, și este “prezenta” în tot ceea ce noi exprimăm. Reușește să gestioneze în mod profesionist și momentele mai puțin plăcute din timpul ședinței. Claudia a reușit să adapteze programul de terapie astfel încât să se poate desfășura online, ceea ce arată din nou mult profesionalism. Este extrem de punctuală, serioasă, atentă, empatică. Suntem foarte mulțumiți de colaborare pe care o avem cu Claudia.”( T.A.)