Roxana Drăguș

Psihoterapeut cognitiv-comportamental, Psiholog, Coach, Trainer, Pedagog

Cred că toți suntem în căutarea fericirii și împlinirii. Drumul, însă, nu e întotdeauna așa de ușor cum ne-am dori.

Sunt perioade în care sunt nori pe cer sau chiar furtuni. Trăim confuzie, frustare, anxietate, furie sau chiar disperare.

Putem rămâne blocați în aceste stări. Sau putem transforma griul vieții în culori luminoase și să trăim frumos.

Sunt aici să îți fiu partener în acest proces și să co-creăm un stil de viață așa cum ți-l dorești. E nevoie de conștientizare și de integrare prin reflecție, trăire, planificare și acțiune. Dincolo de asta, cred în relația terapeutică bazată pe blândețe, respect și încredere. Sunt aici să simți că nu ești singur, să obții înțelegere și claritate, să depășești obstacole și să mergi în direcția visurilor tale. De asemenea, sunt aici dacă copilașul tău traversează perioade înnorate și cauți să-i readucem împreună bucuria.

De ce cred că pot să fiu alături? Pentru că eu însămi am trecut prin ani de terapie, 100+ ore de dezvoltare personală de grup, pentru că am parcurs 8+ ani de studiu în psihologie, psihoterapie, coaching, training si pedagogie.

Folosesc, de asemenea, lecțiile și abilitățile dezvoltate în organizațiile multinaționale și școlile în care am lucrat, atât în România, cât și în străinătate. Toate acestea au contribuit la omul și profesionistul care sunt astăzi.

Formări complementare:

  • Psihoterapie cognitiv-comportamentală
  • Evaluarea și terapia copilului și familiei
  • Psihologie pozitivă