End Google Tag Manager -->
Georgiana Chiriță

Psihoterapeut

Ritmul accelerat în care trăim, potențat acum de situația pandemică, supune viața omului modern stresului, deceptiilor, angoaselor, tulburărilor de alimentație, fricilor de tot felul, situațiilor care par fără ieșire. Ca în cazul tuturor dezechilibrelor, vindecarea se găsește în fiecare dintre noi. Cunoașterea, acceptarea și iubirea de sine alunecă prea des pe un plan secundar, în virtutea unui lung șir de alegeri făcute sub presiunea socială zilnică.

Fascinația pentru jocul pattern-urilor și schimbărilor între oameni m-a condus să aleg că specializare principala terapia sistemică de familie și de cuplu, iar că o a două specializare psihoterapia cognitiv- comportamentală. Am un interes deosebit pentru psihotrauma. Lucrez cu familii în criză, cu cupluri disfuncționale, dar și cu membrii familiilor care vor să se adapteze cu bine unor noi etape ale vieții lor împreună- perioada premaritala, căsătoria, nașterea copiilor, trecerea de la copilărie la adolescență, pierderea cuiva drag. Am o lungă experiență de lucru cu copii și adolescenți, atât în postura de cadru didactic, cât și în cabinetul de psihoterapie. Am oferit consiliere psihologică bolnavilor oncologici și familiilor acestora.

Am asistat acești oameni în dificultățile prin care treceau, sprijinindu-i să găsească în interiorul lor și să înțeleagă rădăcinile adânci și uneori ascunse ale acestor situații. Când înțelegem aceste aspecte, începem să remarcăm miracolele din jurul și din interiorul nostru, iar problema inițială ne apare într-o cu totul altă lumină.

Viața este atât de frumoasă!

Sunt aici oricând ai nevoie de un profesionist care să te ghideze cu dragoste pe drumul către tine. Acolo vei găși răspuns la toate întrebările care te frământă, vei găsi liniște sufletească, echilibru și împlinire.

Formări:

  • Psihoterapie cognitiv-comportamentală
  • Terapie sistemică de cuplu și familie