Manuela David

Psihoterapeut, Psiholog clinician

Stabileşte o întâlnire!

Eu sunt Manuela, un om la fel ca tine. Iubesc, dar uneori sunt și tristă. Îmi place să citesc, să călătoresc, dar cel mai mult, îmi place să ajut pe cei are au nevoie de mine. Am simțit  întotdeauna că locul meu este lângă voi. 

Am rătăcit o perioadă  de timp, în meserii diferite precum cea de inginer, dar până la urmă am reușit să-mi găsesc drumul corect.

Sunt psiholog clinician si psihoterapeut  autonom de formare adlerian. M-am pregătit cu multă atenție și responsabilitate să pot ajuta atât adolescenții cât și adulții; cuplurile dar și familile. Am ajutat de-a lungul carierei mele de psiholog, oamenii să se dezvolte, să-și  atingă obiectivele personale și să-și crească încrederea în resursele personale.

Sunt o persoană  empatică; cu multă răbdare si căldură pot să-ți fiu  alături  în procesul terapeutic. Primul pas făcut de tine în procesul schimbării este că te afli aici și cauți soluții la întrebările tale. Lasă-mă să-ți fiu ghid în acest proces!

Deviza mea este: ‘’Viaţa înseamnă să fii interesat de oameni, fiind parte a întregului, contribuind la bunăstarea omenirii”, așa cum spunea Alfred Adler.

Formări:

  • Psihoterapie adleriană
  • Psihologie clinică

Competențe:

  • Psihoterapie individuală (anxietate, tulburări relaționale și de comportament, depresie, fobii);
  • Psihoterapie de cuplu
  • Dificultăți de comunicare

Testimoniale:

"Manuela este o persoană cu o inimă mare și cu adevărat empatică. Am simțit că în ședințele noastre de terapie, am fost înțeles și susținut cu adevărat. Cu ajutorul ei, am învățat să gestionez mai bine anxietatea și să-mi dezvolt încrederea în mine. Este un adevărat ghid în procesul schimbării." (A.V.)