End Google Tag Manager -->
Veronica Cetverousov

Psihoterapeut cognitiv-comportamental, Psiholog clinician

Motto:
„Fii tu însuți schimbarea pe care vrei să o vezi în lume!’’
’’Fericirea este armonia dintre ceea ce gândești , ceea ce spui și ceea ce faci!”
Mahatma Gandhi

Fiecare persoană care intră în cabinet este un univers ce merită să aibă parte de o terapie specială , de o ” călătorie ” unică , de analiză , conștientizare și cunoaștere din care să avem împreună ceva de învățat și aplicat de-a lungul vieții noastre. Îmi doresc să fac echipă cu  unicitatea acelui univers și mă bucură atunci când acea persoană își dorește o transformare a ei într-o variantă echilibrată mental, emoțional, comportamental și spiritual.

Profesionalismul, respectul și dăruirea reușesc să aducă zâmbetul, căldura și transformarea psihosomatică benefică și revigoratoare în viața și comportamentul omului care îți acordă permisiunea de a pătrunde în universul lui și de a călători cu el până la finalizarea actului terapeutic.

Iubesc ceea ce fac, iar psihoterapia pe care o practic oferă energie, atenție și atitudine pozitivă. Psihologul nu este un magician care judecă, chestionează sau îți dă sfaturi. El nu pune etichete, este acolo ca să te ajute să ajungi acolo unde îți dorești tu. El este un partener de discuție, care te ajută să cauți și să găsești în tine toate resursele necesare la soluționarea problemelor, temerilor cu care te confrunți. Cu toții avem probleme, pe unele le putem rezolva singuri, iar pe altele nu, dar întotdeauna avem nevoie de cineva cu care să împărtășim problemele noastre.

Mă bucură mult atunci când conștientizăm că putem transforma împreună aceste obstacole în experiențe constructive pentru tine, pentru noi ca și echipă. Conștientizarea importanței sănătății mintale și sufletești, ne face să vorbim cu ușurință și detașare chiar și despre cele mai grele traume sau supărări din viața noastră .

’’Orice voi auzi în timpul terapiei, voi păstra în secret” (parte din Jurământul lui Hipocrate), se aplică și se respectă și în cazul psihotrerapeutilor, nu doar în cel al medicilor.

Formări:

  • Master și formare în psihoterapia cognitiv-comportamentală

Formări complementare:

  • Abordarea terapeutică a tulburărilor cauzate de uzul de substanțe
  • Principii și elemente de baza în psihosexologie
  • Intervenții clinice și psihofarmacoterapeutice în tulburările cu simptome somatice și de
    comportament alimentar