Mi-a plăcut dintotdeauna să iau parte la viețile oamenilor prin fereastra deschisă de poveștile lor. Ca trainer, coach și „profă de limbi străine”, am avut prilejul să ascult mii de povestiri de viață și să fiu martoră la capacitatea oamenilor de a depăși situații inimaginabile, de a învăța din ele, chiar fără să-și dea seama, de a deveni mai puternici și mai maturi.

Ca psihoterapeut, am ocazia nu doar să observ, ci să fiu și partener în aceste transformări, și tratez cu tot respectul încrederea care mi se acordă.

Am și eu încredere, la rândul meu, în clienții mei și în capacitatea lor de a depăși situațiile în care se află și mă străduiesc să le ofer un spațiu sigur în care să-și pună întrebările potrivite, să-și privească contextul cât mai clar, să-și cunoască nevoile și dorințele și abia apoi să acționeze, dacă vor decide că e cazul.

Dacă treci printr-o perioadă cu multe întrebări, îndoieli și tumult interior, te invit să explorăm împreună ce etapă nouă se prefigurează în viața ta.

Formări:

  • Psihoterapie scurtă strategică
  • Coach acreditat ICDE

Competențe:

  • Psihoterapie individuală (anxietate, depresie, burnout, fobii, stimă de sine scăzută)
  • Consiliere psihologică
  • Dezvoltare personală

Testimoniale:

"Am ajuns să fac terapie cu Dora în pandemie, după un șir lung de căderi ”nervoase”. Nu am fost, până să fac terapie cu ea, un om care să înțeleagă ce simte, ce își dorește, ce limite vrea să impună; timp de 30 de ani mi-am raționalizat emoțiile sau le-am ignorat. Cred că cel mai mult apreciez la Dora că e un ”furnizor” de unelte și abilități, nu de soluții - iar pentru mine asta e esențial. Nu aveam nevoie să facă altcineva pentru mine, ci să învăț cum să fac eu pentru mine, pentru că asta e forever. În loc să îmi citească ce vede ea în mine și în comportamentele mele, Dora mă ajută pe mine să îmi explorez emoțiile. În loc să îmi spună ce să fac, mă îndeamnă pe mine să propun și să testez soluții. Și îi sunt recunoscătoare, pentru că îmbunătățirile (mărunte, cum e firesc să fie) se văd de la ședință la ședință." (N.A)