Poate că citești aceste rânduri fiind într-o perioadă critică a vieții tale în care simți nevoia să-ți reînnoiești diverse aspecte ale vieții.

Sunt aici dacă ai nevoie de ajutor, oferindu-ți o relație terapeutică autentică, reparatorie din punct de vedere emoțional, disponibilă să îți acord suport și ghidare prin identificarea și potențarea resurselor tale nebănuite.

În psihoterapie nu e nimic forțat, totul e o creștere firească. E ca și cum  la un moment dat îți dai seama că te simți nepotrivit în hainele tale care te strâng, ca semn că viața ta de până atunci ți-a rămas mică. Și apoi, odată ce-ți găsești haina care ți se potrivește cel mai bine, lucrurile vin și se așează altfel în viața ta, afli mult mai ușor răspunsurile la întrebările tale.

Ne datorăm nouă înșine sinceritate și asumare deplină, fiindcă trăim o singură dată și viața asta se duce teribil de repede și n-avem timp de pierdut.

Te invit să mergem împreună pe acest drum al cunoașterii și regăsirii de sine!

Formări: 

  • Psihoterapie integrativă
  • Terapie sistemică: Cuplu, Copil, Familie
  • Evaluarea și Intervenția Psihologică la Copii și Adolescenți

Competențe:

  • Dispoziție depresivă
  • Dificultăți de adaptare socio-profesională
  • Dificultăți de comunicare, relaționare
  • Psihoterapie individuală (anxietate, depresie, burnout, fobii, stimă de sine scăzută)
  • Psihoterapie de cuplu

Testimoniale:

“Am învățat că oricât de trist ai fi mereu există o cale de rezolvare pentru toate problemele cu care ne confruntăm. Important este să ai alături de tine în acel moment o persoană caldă care să te asculte și să te îndrume. O astfel de persoană a fost pentru mine Mioara, care întodeauna a știut să îmi arate calea spre o viață mai liniștită și mai fericită. Am avut multe de învățat din experiența ei, atât ca părinte cât și ca psiholog. Mereu a știut cum să mă motiveze să devin din ce înce mai ambitioasă și determinată în a obține tot ceea ce îmi doream. Prin discuții pline de încurajări, trăiri și încredere a reușit să mă facă mai optimistă și mai fericită și pentru asta îi mulțumesc!” (B.D.)