End Google Tag Manager -->
Anca Altăr

Psihoterapeut

Bună, sunt Anca, psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentală și experiențială. Sunt o persoană deschisă, curioasă și lipsită de prejudecăți iar în cadrul procesului terapeutic consider esențială munca în echipă pentru stabilirea direcției și obiectivelor de lucru.

Însă, fiecare suntem experții propriei noastre vieți, așadar decizia finală în ceea ce privește dezvoltarea personală și creșterea emoțională ne aparține fiecăruia dintre noi.

Mai mult de zece ani am îmbinat munca de psiholog cu cea de asistent social, având astfel oportunitatea de a interacționa și de a ajuta oameni cu povești de viață fascinante, și nu de puține ori triste. Ce am învățat de la aceste persoane, este că fiecare avem în noi puterea și resursele să depășim greutățile vieții, dar câteodată un pic de ajutor din partea persoanei potrivite poate contribui semnificativ în facilitarea acestui proces.

Dacă îți dorești o schimbare, sprijin, ghidare sau însoțire într-o anumită etapă a vieții, te invit să ne cunoaștem și să lucrăm împreună pentru a-ți atinge obiectivele.

Formări:

  • Psihoterapie cognitiv-comportamentală și hipnoterapie
  • Evaluare (psihodiagnoză), consiliere şi psihoterapie experienţială a unificării centrată pe adult – copil – cuplu – familie

Formări complementare:

  • Master Consiliere în Asistență Socială