Dana Gavrilă

Psiholog clinician, Psihoterapeut

Stabileşte o întâlnire!

Încă din adolescență am avut o mare pasiune pentru psihologie, să înțeleg cum functionează relațiile dintre oameni, ce îi motivează, ce îi face fericiți, ce anume le tulbură liniștea și cum putem găsi un echilibru în toate pentru a fi fericiți. Astfel că ani mai târziu am urmat cursurile facultății de psihologie, 2 mastere în domeniu și o formare de 3 ani în psihoterapie. Însă experiența profesională cea mai de preț mi-am luat-o din multitudinea de medii în care am lucrat, spital, clinici, grădiniță, cămin de bătrâni, cabinet individual, tabere de dezvoltare personală, școli, ONG.  

Sunt psiholog acreditat de 10 ani, și în acest timp am lucrat cu mame, personal medical, profesori, avocați, soți, vânzători, pensionari, manageri, elevi, polițiști, contabili, studenți ...oameni care și-au acceptat vulnerabilitatea și au decis că alături de mine să facă tot ce le stă în putință pentru a nu lasa experiențele din trecut să îi împiedice să se bucure de viață, să iubească și să se lase iubiți. Ne rușinăm uneori atunci când e necesar să cerem ajutor, pentru că am fost învățați că ''trebuie să părem bine, să fim puternici sau că rufele se spală în familie'', dar binele, puterea și fericirea vin tocmai din acceptarea că sunt momente când ne-ar prinde tare bine ca cineva să ne însoțească în momentele dificile ale vieții cu înțelegere și sprijin.

De asemenea, cred că oamenii intră și ies din viața noastră cu un rost și într-un moment anume, să ne ajute să ne descoperim și să evoluăm. Unele relații, evenimente sau aspecte se repetă la nesfârșit până când ne decidem să le dăm un sens și să le acceptăm semnificația în viața noastră!

Formare:

  • Psihoterapie experiențială 
  • Psihoterapie copii, adulți și de familie

Competențe:

  • Psihologie clinică și intervenție terapeutică
  • Psihologia muncii, transporturilor și serviciilor

Testimoniale:

"Am avut norocul să lucrez cu Dana într-o perioadă dificilă din viața mea și pot spune cu încredere că a fost o alegere excelentă. A reușit să mă ajute să înțeleg și să gestionez mai bine anxietatea și să dezvolt abilități de gestionare a stresului. Abordarea ei empatică și expertiza sa în psihoterapie au făcut o diferență semnificativă în viața mea." (I.A.)