Valori, viziune, misiune

De ce clinica de fericire? 

Pentru că nefericirea parcă ne vine mai ușor.
Pentru fericire insă, ai nevoie de un pai, de ceva de care să te agăti. 
Nu garantăm accesul la fericire așa cum o înțelege fiecare, pentru că nu putem oferi soluții de afaceri prospere sau secretul tinereții fără bătranete. Dar putem facilita calea către fericirea profundă, completă, cea care nu se poate găsi pe nici un raft de magazin și pe nicio plajă exotică. 
Și pentru că toate astea trebuiau să poarte un nume, li s-a spus Clinica de fericire

Valorile noastre

Suntem în permanentă conexiune cu oamenii. Pentru că trăim printre oameni, pentru oameni. Pentru că, mai presus de orice, umanitatea înseamnă legături emoționale. Intense. Vii.
Ne transformăm o dată cu cu tine. Împreună, dar și separat. Pentru că nu există întoarcere înapoi la ceva... există doar transformare. Cu fiecare secundă pe care o trăim suntem alții.  
Ne adaptăm constant acestor transformări. Pentru că nu se poate altfel. Nu există împietrire. Cu fiecare om cu care intrăm în contact, cu fiecare senzație pe care o experimentăm, cu fiecare simț pe care îl activăm, ne adaptăm. Și noi, și tu.  
Și, cel mai important, ne pasă

Viziune 

Într-o lume ideală, lucrurile ar trebui să fie așa cum ne imaginăm Raiul. Sau cum ne este descris spre imaginare. Nori pufoși, îngerași grăsuți și zâmbitori, muzică de harpă, fluturi și flori.
Dar noi suntem un cumul de trăiri, mai presus de sunete de harpă. Suntem un torent de emoții, unele dintre ele dureroase. Și noi toți învățam să le recunoaștem, să le înțelegem, să le consumăm și să ne transformăm.
Ne dorim să vedem mii de copii, adolescenți, adulți experimentând viața cu încredere în ei, atingându-și maximul potențial cu bunăstare emoțională.

Misiune

Suntem parteneri în această transformare a fiecăruia dintre noi. E un drum pe care îl facem împreună. Suntem serpasii care ajută fiecare alpinist să își escaladeze limitele, îndoielile, fricile, nefericirile.

Reușita va fi a ta. Nouă ne este suficientă satisfacția că te-am ajutat să înfigi steagul.