Valori, viziune, misiune

De ce Clinica de fericire?  

În dorinţa de a se implica în găsirea echilibrului din viaţa ta, pentru depăşirea situaţiilor neplăcute tot mai prezente, clinica noastră de psihologie iţi pune la dispoziţie sesiuni de psihoterapie individualizate, adaptate nevoilor tale.

Ne dorim să îţi facilităm calea către fericirea profundă, completă, cea care nu se poate găsi pe niciun raft de magazin şi pe nicio plajă exotică.  

Împreună cu psihoterapeutul tău, atunci când începi procesul terapeutic, veţi discuta despre grijile pe care le simţi, despre credinţele, emoţiile şi comportamentele caracteristice. Vei învăţa abilităţi pentru a trata situaţii dificile, a lua decizii sănătoase şi a-ţi atinge obiectivele.

Psihoterapia reprezintă un proces de analiză şi autocunoaştere care te ajută să conştientizezi ce ai primit şi ce dai, ce ai învăţat, ce ai experimentat, ce îţi place şi ce nu. Ea contribuie la reducerea sau eliminarea anxietăţii, depresiei şi a impactului traumei, abuzului, vinovăţiei sau ruşinii, şi mai ales, te ajută să faci pace cu trecutul.

Și pentru că toate astea trebuiau să poarte un nume, li s-a spus Clinica de fericire.

Valorile noastre

Suntem în permanentă conexiune cu oamenii. Pentru că trăim printre oameni, pentru oameni. Pentru că, mai presus de orice, umanitatea înseamnă legături emoționale. Intense. Vii.
Ne transformăm o dată cu cu tine. Împreună, dar și separat. Pentru că nu există întoarcere înapoi la ceva... există doar transformare. Cu fiecare secundă pe care o trăim suntem alții.  
Ne adaptăm constant acestor transformări. Pentru că nu se poate altfel. Nu există împietrire. Cu fiecare om cu care intrăm în contact, cu fiecare senzație pe care o experimentăm, cu fiecare simț pe care îl activăm, ne adaptăm. Și noi, și tu.  
Și, cel mai important, ne pasă

Viziune 

Într-o lume ideală, lucrurile ar trebui să fie așa cum ne imaginăm Raiul. Sau cum ne este descris spre imaginare. Nori pufoși, îngerași grăsuți și zâmbitori, muzică de harpă, fluturi și flori.
Dar noi suntem un cumul de trăiri, mai presus de sunete de harpă. Suntem un torent de emoții, unele dintre ele dureroase. Și noi toți învățam să le recunoaștem, să le înțelegem, să le consumăm și să ne transformăm.
Ne dorim să vedem mii de copii, adolescenți, adulți experimentând viața cu încredere în ei, atingându-și maximul potențial cu bunăstare emoțională.

Misiune

Suntem parteneri în această transformare a fiecăruia dintre noi. E un drum pe care îl facem împreună. Suntem serpasii care ajută fiecare alpinist să își escaladeze limitele, îndoielile, fricile, nefericirile.

Reușita va fi a ta. Nouă ne este suficientă satisfacția că te-am ajutat să înfigi steagul.

Stabileşte o întâlnire!