Romina Claudia Ionescu

Romina Claudia Ionescu

Medic specialist psihiatru

Stabileşte o întâlnire!

,,Medic specialist psihiatru, după terminarea Facultății de Medicină și Farmacie ,,Carol Davila” din București am ales să îmi continui formarea în cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Alexandru Obregia, având experiență clinică și în cadrul Spitalului de Psihiatrie Montfavet din Avignon, Franța timp de un an. Pentru a putea aborda eficient urgențele psihiatrice am efectuat gărzi în mai multe spitale de psihiatrie din România și Franța.

Dorința de perfecționare continuă m-a făcut să finalizez cu succes masterul de Neuroștiințe din cadrul Universității de Biologie din București, cât și să obțin diploma inter-universitară pentru dublul diagnostic adictologic-psihiatric la Universitatea din Montpellier, Franța în anul 2022.

Pentru mine profesia de medic psihiatru este o pasiune, este îndeplinirea unui vis de a salva ce are omul mai de preț - pe sine și abilitatea de a se percepe ca atare.

Cred cu tărie în importanța unei alianțe terapeutice bazate pe empatie și respect, care să ofere pacientului un spațiu sigur pentru a se deschide și a fi înțeles."