Cristina Monica Bostinaru

Cristina Monica Bostinaru

Logoped și Psihopedagog

Eu sunt Cristina și sunt psiholog clinician. Am urmat o formare de tip masteral în Psihoterapie Analitică, o formare atât de folositoare și de necesară dezvoltării noastre că ființe unice.

De 4 ani lucrez cu copii cu nevoi speciale, iar în prezent sunt profesor psihopedagog la școala gimnazială specială de surzi.

Cu multă plăcere și interes, mă aflu aici pentru a vă împărtăși experiența mea profesională (orientată către evaluarea și intervenția logopedică; tulburări de pronunție - dislalia, tulburări de ritm și fluență - bâlbâiala, tulburările limbajului citit-scris - dislexie, agrafie, disgrafie, tulburări polimorfe de limbaj - afazia) și a găsi împreună cea mai bună variantă într-un demers logopedic și nu numai.

Pot să stabilesc și să desfășor un program de intervenție comportamentală a copiilor cu tulburări din spectrul autist, ADHD, ADD, consilierea familiei (sub supervizarea unui specialist Board Certified Assistant Behavior Analyst).

Așadar, vă invit să urmărim un citat drăguț, să ne așezăm gândurile în tihnă și să le limpezim cu înțelepciune.

,,Un copil poate oricând să-l învețe pe un adult trei lucruri: cum să fie mulțumit fără motiv, cum să nu stea locului niciodată și cum să ceară cu insistență ceea ce își dorește.’’ Paulo Coelho

Formări:

  • Logopedie
  • Psihologie clinică
  • Master Psihoterapie Analitică