Wellbeing și echilibru pentru angajatul din corporații

Reconstruiește-ți viata cu tot ce ai învățat în timpul pandemiei!

Lumea s-a schimbat. Aproape tot ceea ce știam despre viată noastră și despre lumea din jurul nostru s-a schimbat în ultimele luni. A trebuit să facem față acestor provocări mai rapid decât ne-am fi dorit și, cel mai probabil, în moduri foarte inconfortabile. Am reușit, oarecum, dar costul emoțional a fost și este mare! Mult mai mare decât realizăm!

Nouă, celor de la Clinica de Fericire, ne pasă de echilibrul tău interior! Știm că și ție îți pasă!

Astfel, îți oferim consilierea și psihoterapia de care tu ai nevoie, luând în calcul provocările specifice prin care treci ca angajat într-o corporație – activitate susținută într-un mediu de lucru intens, având colegi de toate vârstele, cu istoric profesional și culturi diferite, lucrul sub stres aproape continuu, în relații profesionale de cele mai multe ori tensionate, solicitat în a performa cu resurse de timp și buget scăzute și a te adapta constant schimbărilor din mediul de business, punând peste toate provocările personale și creșterea intensității temerilor și anxietății!

Întâlnirile special programate pentru tine pot avea loc atât la sediul Clinicii în centrul Bucureștiului, cât și online.

De cele mai multe ori, nu îți pui doar mintea la contribuție când munceșți, ci îți pui și sufletul! Cu sprijinul specialiștilor noștri, ești în siguranță să vii cu amandoua la muncă deoarece noi îți oferim un program de wellbeing real, adaptat lumii în care trăim astăzi și adaptabil fiecăruia dintre noi!
Tu vei obține o stare mentală vizibil îmbunătățită, vei dezvolta o abordare echilibrată în evaluări și decizii, îți vei cunoaște mai bine potențialul, păstrând o atitudine și o motivație pozitive în tot ceea ce vei întreprinde pe plan profesional sau personal.

Și pentru că știm cât de puțin timp ai și cât de importante sunt rezultatele obținute eficient, îți propunem un modul de 5 întâlniri în care poți încerca o abordare diferită a provocărilor specifice cu care te confrunți, focusată pe resursele personale și pe soluționarea cu prioritate a problemelor acute. Dacă vei dori să dezvolți descoperirile din acest modul, te așteptăm cu drag și pregățiți să lucrăm împreună la cel mai important proiect – viața ta!

Cost 1000 RON/modul de 5 întâlniri de 60 de minute.

Stabileşte o întâlnire!