Sunt Simona Constantin. Dacă ai întreba despre mine câteva persoane din jurul meu, ți-ar spune probabil că sunt un om curios, în căutare permanentă de înţelegere a sensului lucrurilor, auto-motivat si răbdător. Recunosc, nu aş putea să-i contrazic!

Lucrez cu mine pentru a putea însoți pe drumul vieţii oamenii care-mi calcă pragul cabinetului de psihoterapie.

Lucrez împreună cu clienţii mei la stabilirea de obiective clare, la urmărirea lor și la verificarea dacă au fost atinse, pentru a asigura eficienţa procesului terapeutic.

Cred despre om că poate duce multe, indiferent că trebuie sau nu. Știu despre om că are capacitatea de a se ridica, pe propriile coate și de a-și continua drumul cu propriile resurse din traistă.

Și, în contextul potrivit, această putere personală poate fi descoperită și pusă la treabă. Cred despre om că el știe cel mai bine ce îl doare, când îl doare și că tot în ființa lui se află, undeva, și soluția.

Câteodată, pentru a descoperi această rezolvare, este nevoie sprijinul unui terapeut.

În psihoterapie vei rezolva în timp mai scurt dificultăţile cu care te confrunți, vei reuşi să anticipezi și să previi probleme similare cu cele abordate în terapie, vei ști să ieși din cercurile vicioase ale acelorași alegeri nefavorabile, vei putea trăi, în contextul vieții tale, mai împlinit, sau vei putea schimba ceea ce este disfuncţional în ceva ce îți aduce bucuria de a trăi!

La psihoterapie vino aşa cum eşti! Eu voi fi martor la povestea ta de viaţă şi ghid pentru ca tu să-i dai un sens şi să o rescrii!

Formări:

  • Psihoterapii scurte orientate pe resurse și soluții
  • Psihologia traumei
  • Suport psihologic perinatal și postpartum

Competențe:

  • Managementul stresului la locul de muncă
  • Consiliere părinți
  • Stimă de sine scăzută, devalorizare

Testimoniale:

"Recomand cu căldură serviciile Simonei ca psihoterapeut! Cu ajutorul său, am reușit să depășesc numeroase obstacole legate de cariera mea și să găsesc direcția potrivită în ceea ce privește dezvoltarea profesională.

Încă de la prima ședință, am simțit o conexiune specială cu Simona. Empatia, înțelegerea și expertiza sa au fost evidente în fiecare întâlnire. M-a ajutat să explorez și să înțeleg aspecte profunde ale personalității mele, oferindu-mi instrumentele necesare pentru a face față situațiilor dificile din viața profesională.

De-a lungul terapiei, am învățat să gestionez stresul, anxietatea și să-mi echilibrez prioritățile în ceea ce privește cariera. În prezent, mă simt mult mai încrezătoare și determinată să urmez drumul potrivit pentru mine. Sunt profund recunoscătoare pentru sprijinul pe care mi l-a acordat și pentru transformarea pe care am trăit-o alături de ea!"