Școala pentru părinți

Cât trăiește, omul învață, dar nu oricum!

Rolul de părinte există doar în relația pe care o avem cu copilul nostru. Aici, în această relație, a fi părinte înseamnă a ști cum să fii, ce să faci, cum să faci lucrurile în viață, în așa fel încât copilul tău să crească armonios, echilibrat, cu zâmbet pe chip și cu siguranță de sine sub stern atunci când privește viața în față!

Nimic mai greu, mai ales acum, în aceste vremuri atât de haotice, când parcă tot ce încerci nu are niciun rezultat.

La Clinica de fericire am pus la cale o serie de 3 întâlniri, special concepute pentru a adresa provocările părinților așa cum se ivesc ele astăzi, în contexul pandemiei, al insecurității școlare sau financiare, al dinamicii cu totul și cu totul speciale datorată lucrului de acasă și lipsei de socializare față către față.

Specialiștii noștri implicați în acest proiect sunt înainte de toate părinți și știu cât de important este că ceea ce dăruim copiilor să vină dintr-un loc împăcat și luminat – o stare interioară bună, un tonus echilibrat, o abordare conștientă și asumată a problemelor existente în relația părinte-copil. 
Ei vor lucra împreună cu tine pe exemple concrete și specifice, pentru că tu să înțelegi mai întâi cu ce problema te confrunți, ce poți face apoi pentru a o rezolva și cum să eviți în viitor o situație similară. Dacă simți că abordarea ți se potrivește, vom dezvolta împreună procesul pentru că tu și copilul tău să va puteți bucura cu adevărat de una dintre cele mai frumoase relații de pe pământ!

Cost 600 RON/modul de 3 întâlniri de 60 de minute.

Stabileşte o întâlnire!