Îndeplinește-ți obiectivele

Vineri, 3 ian 2020

Se întâmplă adesea ca Anul Nou să aducă cu sine și o mai mare motivație, concretizată în celebra listă cu obiective: să merg la sală, să mă văd mai mult cu prietenii, să mănânc sănătos, să călătoresc mai mult, să am mai mult timp pentru mine, să îmi schimb job-ul, să citesc mai mult, să ies din relația disfuncțională în care sunt.

De multe ori, până în martie am și uitat de această listă. Dacă ai mai scris și altădată și nu s-a întâmplat nimic, poate că ai nevoie de puțin ajutor.

Specialiștii Clinicii de Fericire sunt aici pentru tine.

Suntem parteneri în această transformare. E un drum pe care îl facem împreună; suntem şerpaşii care ajută fiecare alpinist să îşi escaladeze limitele, îndoielile, fricile. Reuşita va fi a ta.

Nouă ne este suficientă satisfacţia că te-am ajutat să înfigi steagul.

Clinica de Fericire îşi doreşte să faciliteze calea către fericirea profundă, completă, cea care nu se poate găsi pe niciun raft de magazin şi pe nicio plajă exotică.

În dorinţa de a se implica în găsirea echilibrului în viaţa ta, pentru depăşirea situaţiilor neplăcute tot mai prezente, îţi punem la dispoziţie sesiuni de psihoterapie individualizate, terapie de cuplu sau de familie, adaptate fiecărei situaţii în parte.

Împreună cu psihoterapeutul lor, persoanele care vin în terapie vor discuta despre grijile pe care le simt, despre credinţele, emoţiile şi comportamentele caracteristice. Clienţii vor învăţa abilităţi pentru a trata situaţii dificile, a lua decizii sănătoase şi a-şi atinge obiectivele.

Psihoterapia reprezintă un proces de analiză şi autocunoaştere care te ajută să conştientizezi ce ai primit şi ce dai, ce ai învăţat, ce ai experimentat, ce îţi place şi ce nu. Ea contribuie la reducerea sau eliminarea anxietăţii, depresiei şi a impactului traumei, abuzului, vinovăţiei sau ruşinii, şi mai ales, te ajută să faci pace cu trecutul.

Prin terapie, şi lucrând la schimbările pe care ţi le propui, vei ajunge să te înţelegi pe tine însuţi şi pe ceilalţi, să descoperi modele de relaţii şi să-ţi creşti încrederea în tine.

Şi, nu în ultimul rând, să accesezi mai uşor starea de fericire