Simina Popescu

Eu sunt Simina si am ales drumul intelegerii lucrurilor pe care le-am trait sau le traiesc, chiar daca este presarat cu provocari, poticniri si efort.

Cred mult in rabdare si toleranta, mai ales fata de propria noastra persoana, pentru ca mai apoi sa le putem reflecta natural asupra celor din jurul nostru. Mai mult decat atat, acceptand ca fiecare dintre noi este unic devenim deschisi spre invatare, proces care nu are varsta si care te ajuta sa descoperi si sa castigi incredere in propriile resurse.

Atat personal, cat si profesional imi petrec mult timp ascultand cu drag povestile oamenilor, intelegand si rezonand cu motivele din spatele alegerilor pe care le fac. Prinsi in agitatia de zi cu zi uitam cat de important este sa impartasim trairi, dorinte, vise, nemultumiri, frici, sa le rostim cu voce tare si sa le auzim cum suna cu adevarat odata rostite. Am descoperit ca toate acestea prind o alta forma si primesc o alta semnificatie atunci cand sunt spuse, discutate si intelese.

Dalai Lama spunea “Fii bun ori de cate ori se poate… si intotdeauna se poate!”, iar eu doar as adauga gandindu-ma la fiecare dintre noi fii bun cu tine insuti ori de cate ori se poate… si intotdeauna se poate.

Formări:

  • Terapie cognitiv-comportamentală
  • Schema Therapy