Oana Voicu

Psihoterapeut

Cred din toata inima ca fiecare dintre noi merita sa fie cu adevarat Fericit!

Implinirea o gasesti in relatiile armonioase cu cei din jurul tau, in cariera vietii tale, intr-o sanatate de fier fizica si mentala, incununata de un mindset potrivit.

Sunt Oana Voicu, Psihoterapeut Integrativ Autonom, certificat de Colegiul Psihologilor din Romania si Institutul Roman de Psihoterapie Integrativa si impreuna putem sa descoperim ceea ce te face cu adevarat fericit sau, dimpotriva, nefericit si cum poti fi in controlul emotiilor si al vietii tale; cum sa ai un mindset potrivit; cine esti si cine iti doresti sa devii; cum sa-ti cladesti increderea in sine si in ceilalti.

Alaturi de mine, in cabinetul de psihoterapie, vei fi investit cu incredere si vei primi suport neconditionat bazat pe o relatie terapeutica autentica, ca sa iti gasesti sensul sau propriul drum catre implinire, printr-un demers plin de voie buna si intr-o atmosfera pe deplin confidentiala.

Te astept sa lucram impreuna:

- Daca treci prin momente dificile, greu de inteles si suportat;
- Daca iti doresti o mai buna intelegere a situatiei de viata din prezent;
- Daca resimti stresul de la job, in conditiile de telemunca din timpul pandemiei;
- Daca iti doresti o mai buna gestionare a timpului, a emotiilor negative sau a comportamentului;
- Daca doresti sa te dezvolti personal, printr-o mai buna autocunoastere si optimizarea adaptabilitatii si comunicarii interpersonale;
- Daca resimti stari anxioase sau depresive;

Ca psihoterapeut sunt un partener plin de daruire care te poate ghida pe drumul ales de tine ca sa ajungi la acea cunoastere profunda de sine care te poate face Fericit!

In lucrul meu cu oamenii, ma ghidez dupa urmatorul motto:

“Fiecare dintre noi are dorinta, putinta si obligatia de a-si asuma  libertatea de a iubi si iubirea de libertate ,combinand creativitatea ,curiozitatea si curajul gasirii de sine “ autor

A dumneavoastra cu respect si consideratie ,

Formări:

  • Psihoterapie integrativă
  •