Mihaela Oprișan

Mihaela Oprișan

Psihoterapeut, Consilier dezvoltare personală, Coach

De-a lungul experienței mele, personale și profesionale, am învățat că oamenii au resurse interioare extraordinare pentru a-și trăi viața așa cum își doresc. Uneori, însă, au nevoie de sprijin pentru a le accesa, pentru a găsi calea potrivită pentru ei. Este o experiență minunată la care o altă persoană poate lua parte iar acesta este unul dintre motivele care m-au inspirat să contribui din rolul de psihoterapeut.

Și cum înțeleg că poate fi greu să te deschizi în față unei alte persoane, vreau să știi că pentru mine este important ca în timpul ședințelor de psihoterapie să îți ofer un spațiu sigur din punct de vedere emoțional, susținător, în care să poți explora dificultățile prin care treci și să găsești alternative sănătoase de răspuns la acestea.  Cred că a te conecta cu ceilalți, a fi văzut, ascultat și acceptat, a seta limite realiste pentru tine și ceilalți sunt nevoi extrem de importante pentru fiecare dintre noi.

Pe lângă experiența de psihoterapeut, experiența de peste 10 ani în zona de Training & Dezvoltare, în diverse corporații, m-a ajutat să-mi dezvolt capacitatea de a observa comportamentul uman, de a privi cu multă curiozitate dincolo de reacțiile de moment, de a găsi și adresa întrebările potrivite, poate uneori chiar incomode.

Te aștept cu drag să lucrăm împreună.

Formări:

  • Psihoterapie cognitiv comportamentală și hipnoterapie
  • Terapie centrată pe compasiune
  • Coaching & NLP (Practitioner)
  • Consilier pentru dezvoltare personală, certificare Autoritatea Națională pentru Calificări
  • Master în managementul organizațional și al resurselor umane