Mădălina Popescu Terciu

Mădălina Popescu Terciu

Psihoterapeut, Evaluare adulți comisia handicap

Am ales să mă formez în Psihoterapia Integrativă pentru că a rezonat cu filosofia mea de viață. Consider că unicitatea fiecăruia dintre noi este determinată de predispoziția genetică, dar și de mediul în care am crescut și figurile de atașament pe care le-am avut. Din asta am înțeles că, pentru a putea ajuta, am nevoie să aleg o abordare flexibilă care permite adaptarea planului de intervenție la problematica persoanei și care să țină cont de persoană în totalitatea sa, pe toate ariile corp – minte – emoție – spirit – relație.

Ofer o prezență blândă, creativă, colaborativă și lipsită de critică. Îmi doresc să creăm împreună un spațiu sigur și confortabil pentru tine care să îți faciliteze procesul de schimbare, vindecare, cunoaștere sau orice aspect îți doresti să explorăm împreună.

Ședințele de psihoterapie sunt o metodă foarte bună si ecologică de a te elibera de orice te împiedică să–ți trăiești viața. Sunt aici să te susțin atunci când vei decide să lași în urmă trecutul, să te simți împlinit(ă) în prezent sau poate când ești pregătit(ă) să te îngrijorezi mai puțin în legătură cu viitorul tău.

Am experiență în a-i ajuta pe oameni cu diferite problematici: anxietate, depresie, atacuri de panică, traumă, explorarea identității de gen si altele.

Formări:

  • Psihoterapie integrativă;
  • Psihologie clinică, evaluare și intervenție terapeutică;
  • Cursuri masterale în evaluarea, consilierea si psihoterapia copilului, cuplului și a familiei, Universitatea din Bucuresti;
  • Evaluare adulți comisia handicap.

Formări complementare:

  • Tehnici de mindfulness și relaxare, gestionarea agresivității, explorarea dimensiunii somatice în psihoterapie, evaluare și intervenție în psihoterapia online, consiliere pre și post natală.