Iuliana Dumitru

Psihoterapeut, psiholog educațional, consultant în carieră, manager, coordonator programe, mediator și nu în ultimul rând voluntar m-am remarcat prin rezultate profesionale și personale. Căutător spiritual am studiat și cercetat spiritualitatea vedică, sanscrită, pașii purtandu-ma pe urma marilor maeștri ai Indiei, Nepalului si Tibetului.

Cele două facultăți si masterul, toate urmate în cadrul Universității din București, formarea in cadrul Asociatiei “Centrul de Formare si Terapie pentru Copil, Cuplu si Familie” ca psihoterapeut, precum si numeroasele cursuri pe teme spirituale mi-au deschis porțile către posibilitatea de a acumula destulă expertiză si experienta pentru a insoti cu sens si folos familiile, copiii si persoanele in drumul lor atunci cand ei aleg.

Sunt o persoana complexa si simpla in acelasi timp. Am invatat sa ma joc si sa fiu inteleapta. Zambesc mult si sunt curioasa. Iubesc lumea si inocenta copiiilor. Imi dau seama ca tot ceea ce noi consideram umbre si defecte sunt laturile care scot la iveala lumina noastra interioara si ne fac oameni.

Citesc, observ, studiez si imi place tot ceea ce tine de gandirea si simtirea mea si a celorlalti. Sunt mama, sotie, un bun profesionist in meseria mea si inainte de toate astea ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a facut Om.

Formări:

  • Psihoterapie de cuplu, familie și copil

Formări complementare:

  • Terapia sexualității
  • Dezvoltarea carierei
  • TimeLine Healing
  • Master în consiliere școlară și dezvoltarea carierei