Iulia Năstase

Iulia Năstase

Psihoterapeut

Numele meu este Iulia si imi doresc sa iti fiu alaturi pe drumul transformarii tale, pe drumul pe care tu l-ai ales catre schimbarea ta.

Dincolo de profesia de psiholog, sunt o persoana ca si tine, cu bune si rele, cu probleme si  situatii pe care le intampin zi de zi si carora incerc sa le gasesc cea mai buna solutie.

Am ales aceasta meserie din dorinta de a ma cunoaste si a ma intelege in primul rand pe mine, dar si din dorinta de a ajuta persoanele aflate in dificultate.

Cred in fiecare persoana pe care o intalnesc, cred ca oricand putem avea o varianta mai buna a noastra, trebuie doar sa ne dorim. Avem nevoie, in orice proces de schimbare si dezvoltare, sa ne descoperim sau re-descoperim resursele care ne pot ajuta sa ne atingem scopul. Rabdarea, increderea in fortele proprii si perseverenta pot fi utile in acest proces.

“Viata bate filmul” si aceasta nu este exact ca in carti, ci fiecare dintre noi are parte de o experienta si o evolutie unica si individuala. Asadar, nu exista ’’retete” universale, ci metode aplicate pentru fiecare persoana in parte.

“Be patient, great things take time!”

Formări:

  • Psihoterapie cognitiv-comportamentală