Gina Bălan

Psihoterapeut de familie și Psiholog educațional

Mă numesc Gina Bălan și îmi place să lucrez cu copii, părinți și oameni în general. Sunt psihoterapeut de familie și psiholog educațional, membră a Colegiul Psihologilor din România și a Federației Române de Psihoterapie.

Am urmat formări de lungă durată în psihologie și psihoterapie, fiind specializatăîn psihoterapia copilului și a familiei, psihologie clinică și intervenții de consiliere și psihoterapie, terapia tulburărilor de dezvoltare, orientare școlară și vocațională,dezvoltare personală de grup, art-terapie, terapie educațională, intervenții cognitiv comportamentale în adicții.

Experiența mea profesionala este de peste 15 ani de lucru cu copii și familii, în practică privată, centre educaționale, școli și grădinițe particulare, organizații neguvernamentale.

Printre cele mai importante proiecte profesionale, se numără Atelierul de Art-terapie pentru Copii, un proiect de dezvoltare personală și psihoterapie, inițiat în anul 2008,  în cadrul căruia, prin intermediul picturii, modelajului, jocului, dansului și teatrului, copiii învață să devină încrezători în forțele proprii, să comunice și să relaționeze, într-un cuvânt să fie fericiți.

Formări

  • Psihoterapie de familie
  • Psihoterapia copilului  și adolescentului