Cristina Bâra

Cristina Bâra

Coach

Eu sunt Cristina si cred cu tarie in potentialul tau. Iubesc oamenii si tin spatiu pentru dezvoltare personala, pentru transformare.

Mi-au trebuit multi ani in corporatii din domeniul consultantei fiscale ca sa imi dau seama ca fericirea nu vine din statut, recunoastere sau lucruri materiale. Fericirea nu vine nici din afirmatii pozitive sau din reprimare a emotiilor. Fericirea vine din vulnerabilitate, autenticitate si iubire de sine. Fericirea e in tine, da-ti voie sa o descoperi!

Dupa mai multi ani de cautari interioare si de transformari, sunt pregatita sa impartasesc si cu tine din comorile descoperite si sa iti fiu ghid in calatoria ta personala.

Am absolvit cursurile scolii de coaching Mind Learners, acreditata de Federatia Internationala de Coaching, iar din ianuarie 2019, studiez abordarea psihoterapeutica Compassionate Inquiry dezvoltata de Dr. Gabor Mate si N.D. Sat Dharam Kaur, in cadrul unui program de certificare de un an de zile.

Tin sesiuni individuale de coaching, precum si workshopuri de dezvoltare personala, de mindfulness si sesiuni de meditatie ghidata. Impartasesc din experientele traite in diverse calatorii spirituale, cat si din gandurile mele pe pagina mea, www.cristinabara.ro.

„Nu-ti ascunde magia, lumea este pregatita pentru tine!”

M-as bucura sa iti fiu oglinda, ghid si martor al procesului tau de transformare. 

Formări:

  • Coaching Mind Learners
  • Compassionate Inquiry - Dr. Gabor Mate si N.D. Sat Dharam Kaur