Alin Lişcă

 Salutare ! Sunt Alin Gabriel Lisca, in prezent sunt medic rezident in genetica. Sunt pasionat de sport si de alimentatie sanatoasa si de aceea urmez un master pe nutritie si siguranta alimentara. Am practicat tenisul de camp timp de 12 ani, 3 ani de crossfit si alti 4 de diferite forme de antrenament (sala de forta, freeletics, calisthenics etc.),  iar de doi ani sunt certificat ca nutritionist si instructor de fitness/ antrenor personal.

Viata de sportiv, apoi cea de medic si contactul permanent atat cu pacientii, cat si cu clientii din sala de fitness, mi-au dovedit  importanta activitatii fizice si a unei alimentatii corecte si sanatoase. Fiecare decizie pe care o luam in raport cu miscarea si hrana, au un impact major asupra prezentului,  dar si a viitorului nostru, acest lucru fiind fidel principiului universal valabil conform caruia “pic cu pic se face marea”.

Pas cu pas, noi insine suntem in masura sa dezvoltam intr-un  mod sanatos si placut mecanismul complex reprezentat de corpul nostru in unicitatea lui, motiv pentru care, va invit in cabinetul meu ca impreuna sa descoperim si sa intelegem calea de urmat in realizarea acestui deziderat.