Angela Blănaru

Psihoterapeut integrativ, Consilier dezvoltare personală

Cine sunt eu? Sunt o picătură dintr-un ocean. Am luat numele Angela în lumea aceasta, și ”înot” împreună cu celelalte picături, unice și splendide în esența lor.

Am preluat un rol, cel de psihoterapeut și psiholog clinician, în urma specializărilor în psihologie clinică și psihoterapie integrativă din Iași și din străinătate. Am ales drumul de a ghida și odihni sufletele care au nevoie (într-o anumită etapa a vieții lor) de pace, liniște, claritate, de cineva care să le asculte, să le înțeleagă, și de unde să-și” ia zborul” revigorate și regăsite. Viața mi-a oferit daruri minunate, lecții deosebite, timp în care am ales să mă ”șlefuiesc”, să lucrez cu mine. Am acumulat experiență în câmpul psihologiei printr-o variată tipologie da cazuri, experiență trăită în afara țării alături de profesioniști. Mi-am dezvoltat aptitudini care să-mi permită adecvarea la orice situație și la orice persoană, capacitatea de a empatiza, de a simți oamenii și de a percepe dincolo de bariera lumii materiale.

Cine ești tu? Cine ești tu când rămâi singur? Singur doar cu tine, fără relații și titluri sociale, fără bunurile achiziționate? Rămâi doar cu senzații corporale și cu emoții. Te-ai oprit vreodată din furtuna de stimuli ai existenței să te asculți?

Când vei dori să cunoști aspecte noi despre tine sau e nevoie ca viața ta să ia un sens diferit, eu sunt aici sa-ți fiu tovarăș de drum pentru o perioadă de timp.