Consiliere Vocaţională - Ce vrei să te faci când vei fi mare?

Program de consiliere vocaţională, de orientare şcolară şi profesională

Nu e aşa că această întrebare vă pune în dificultate de când eraţi mici? Sau poate că atunci chiar ştiaţi ce să răspunzi, dar acum nu?

Toţi prietenii tăi ştiu ce facultate vor să urmeze şi unde, şi pare că tu eşti singurul care nu ţi-ai ales încă drumul în viaţă? Sau poate că ai ales, însă simţi că nu eşti sigur de alegere?

Acest program are menirea de a te ajuta să iei decizia corectă privind domeniul de studii pe care urmează să îl parcurgi, ori de a te ajuta să identifici care sunt aşteptările, aptitudinile şi punctele tale forte, în vederea alegerii celei mai potrivite cariere!

Programul nostru se centrează pe o evaluare de calitate prin intermediul unor teste standardizate, etalonate, scopul acestora fiind cunoaşterea în profunzime a propriei persoane, a intereselor, obiectivelor şi valorilor după care îţi vei ghida drumul.

Câteva întrebări principale la care vei găsi răspunsul prin intermediul acestui program vor fi: “Ce mi s-ar potrivi cu adevărat, din ceea ce îmi doresc?”; “Ce achiziţii mai am de făcut, ca să ajung acolo?”; “Cu care dintre joburile de pe piaţa actuală sunt eu compatibil?”.

Participanţii vor lucra pentru a ajunge în punctul de luare a unei decizii corecte privind viitorul lor profesional sub ghidajul psihoterapeuţilor din echipa noastră. Informaţiile despre piaţa muncii vor fi integrate în program, alături de studii recente despre dezvoltarea ocupaţiilor în diferite regiuni.

Fiecare alegere pe care o facem în plan educaţional sau profesional are efecte asupra evoluţiei noastre, aşa încât este important să luăm decizii într-o manieră asumată şi care să ne avantajeze pe termen lung.

De aceea, te invităm să iei parte la şedinţele noastre de consiliere pentru a-ţi construi pas cu pas cariera şi viaţa profesională pe care ţi-o doreşti, deoarece, doar făcând ceea ce îţi place, îţi vei păstra mereu energia, entuziasmul şi motivaţia.

 

FRECVENȚA:

Programul se va desfăşura pe tot parcursul anului şcolar, o data la două săptămâni, în zilele de miercuri, în intervalele orare 15:00 - 17:00 şi 19:00 - 21:00.

 

TAXA DE PARTICIPARE:  

-          90 de lei / sesiune

-          70 de lei / sesiune (reducere aplicată fraţilor care vin împreună)

 

Stabileşte o întâlnire!